BeatMaker: Bewerk muziek met talloze mogelijkheden

Redactie
17 juli 2008, 23:45
1 min leestijd

bm1.pngDe meeste mensen met een eerste generatie iPhone hebben vast wel een keer Pianist of iBand op hun iPhone gezet, om een beetje muziek te maken, en misschien heb je het nu zelfs wel via de AppStore gekocht. Je hebt er wel de mogelijkheid om verschillende instrumenten te bespelen en het op te nemen, maar echte beats aan een lied toevoegen, en er iets totaal nieuws van maken, is bijna onmogelijk.

Met BeatMaker is het juist een eitje! Je hebt de beschikking over een 16-pad, een tijdlijn, en eigenlijk alles om het lied nóg beter te maken. Je kunt je werk vervolgens zelfs opslaan!

De 16-pad bestaat uit 16 knoppen (je meent het), met allemaal een eigen klank. Je kunt, terwijl een lied zich aan het afspelen is, een klein stukje opnemen, en die vervolgens in de tijdlijn stoppen. Zo kun je allerlei stukjes maken, en die helemaal met het origineel mixen.
Dat is niet eens alles, want er is nog veel meer mogelijk. Je kunt de BPM aanpassen, kits laden, je werk opslaan, enzovoort, enzovoort. Deze applicatie is niet alleen erg leuk en goed gebouwd, maar ook nog eens erg mooi. Hieronder vind je een paar screenshots afkomstig van TheiPhoneBlog.com, waar de hele review te vinden is (totaalscore 5/5).
Op Gizmodo kun je een filmpje vinden.

Lees verder na de advertentie.

BeatMaker is in de App Store te vinden voor $19,99 of €15,99.

bm1.png
bm2.png
bm3.png

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's