Beat the music met je iPhone
Redactie

Beatstream is een nieuw muziekspel voor op je iPhone. Maar wel een ander muziekspel dan je gewend bent. Je kunt namelijk zelf je eigen favoriete muziek kiezen vanuit de iTunes Library. En daarmee speel je het spel.

Tap mee met de muziek

Volg het ritme van de muziek door mee te tappen op je iPhone. Maak een keuze tussen de spelopties Normal of Warped en bepaal zelf de moeilijkheidsgraad. Tap je een weg door het ritme, dat steeds van kleur verandert. Let op het pijltje, dat aan elke zijde een andere kleur heeft. De kleur van het pijltje vormt de basis van de sleutel naar succes of afgang.

Spelmodus Warped

Durf je de muzikale uitdaging aan te gaan? Kies dan voor de spelmodus Warped. Je ziet dan meteen wat het effect van jouw speelstijl is. Gaat het je namelijk goed af, dan zal de muziek sneller worden afgespeeld. En als je een paar slechte taps maakt, zal het ritme van de muziek langzamer worden.

 

 

Verschillende levels

De game Beatstream heeft verschillende levels. Hoe beter jij je best doet des te meer spelfuncties er beschikbaar komen. En als je echt fanatiek bent, dan kun je meestrijden voor een plekje op de wereldranglijst van Game Center. De game kost 0,79 euro.

 

Beatstream (AppStore Link) Beatstream
Ontwikkelaar: Smule
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,89 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.