Bear is een prachtige notitie-app voor iOS
Erwin Vogelaar
Bear

Bear

Gratis

Onze score

9

Je moet als notitie-app iets heel goeds doen om op te vallen in de App Store. Bear doet dat, want dit is misschien wel de fijnste notitie-app op iOS.

Bear

Er zijn veel apps die de volgende grote notitie-app willen zijn, maar de meeste van deze opties hebben geen idee wat gebruikers willen: een rustige app die puur draait om onze notitie. Bear doet dit in stijl. Afgezien van de tekeningetjes van beren tijdens de uitleg, is Bear een extreem rustgevend programmaatje waar je zelfs een heel boek in kunt schrijven.

bear

De app bestaat uit een menu waarin je notities via veelzijdige tags gesorteerd worden. Daarnaast staan al je notities op een rij. Uiteraard is het belangrijkste onderdeel van de app de editor, die op overzichtelijke manier je allerlei opties geeft om je notities op te maken en om bijvoorbeeld foto’s of lijstjes toe te voegen. Boven het toetsenbord staat een balk met alle opties, alsof je een Touch Bar hebt op het scherm. Je kunt je notities aan elkaar verbinden, zodat je altijd de juiste aantekeningen bij elkaar hebt. De app heeft geen saveknop, omdat je notities automatisch opgeslagen worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hoewel de app gratis te downloaden en te gebruiken is, moet je wel maandelijks betalen als je alle functies wil. Voor 1,49 euro per maand (met een week gratis om te proberen) of 15,99 euro per jaar (met een maand gratis om te proberen) krijg je Bear Pro. Met de pro-versie kun je jouw notities synchroniseren met al je apparaten, krijg je meer thema’s als het minimale je toch niet zo ligt en kun je notities exporteren als pdf, html, rtf, dox of jpg.

Bear downloaden

Bear is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor de app heb je maar 22,9MB vrije ruimte nodig. Wel moet je minimaal iOS 9.0 draaien.

Bear

Shiny Frog Ltd.

9,2 (212 reviews)
Gratis via App Store

Bear
Bear
Bear
Bear
Bear
Bear
Bear
Bear
Bear
Bear
Bear
Bear

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.