De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Fijne notitie-app Bear krijgt beregoede update

Erwin Vogelaar
21 maart 2017, 20:41
2 min leestijd
Fijne notitie-app Bear krijgt beregoede update
Bear - Markdown Notes

Bear - Markdown Notes

Gratis

Reviewscore

7,5

De mooie notitie-app Bear krijgt vandaag zijn grootste update tot nu toe. Zowel Mac- als iOS-gebruikers krijgen met deze Bear-update nieuwe mogelijkheden, van Touch Bar-ondersteuning tot Siri die je notities voorleest.

Lees verder na de advertentie.

Bear-update

Een van de mooiste apps uit 2016 is notitie-app Bear. Niet alleen wij waren gecharmeerd, want ook Apple noemde de app als een van de beste iOS-apps van 2016 en zelfs de beste Mac-app van dat jaar. Dat de app nu zijn grootste update tot nu toe heeft gekregen, is reden genoeg om weer even te kijken hoe het met Bear gaat.

bear-update

In de app worden al je notities georganiseerd via tags. Dit belangrijke onderdeel wordt nu uitgebreid. Het is nu mogelijk om deze tags in bulk te verwijderen of andere naam te geven. Tevens krijg je meer mogelijkheden om via tags je notities te rangschikken als een hiërarchie. Er zijn daarnaast meer fonts waar je uit kunt kiezen voor je notities en je kunt importeren vanuit meer apps.

De Mac-versie heeft een aantal unieke nieuwe functies. Het voornaamste is Touch Bar-ondersteuning, zodat je jouw tekst makkelijker kunt opmaken. Ook is het nu mogelijk om meerdere notities samen te voegen als één grote notitie, waardoor alle tekst bij elkaar gevoegd wordt. Tevens kun je nu notities naar tags toe slepen en is er ondersteuning voor Quick Look.

De iOS-versie heeft daarnaast nu ondersteuning voor Peek en Pop en haptic feedback. Ook kun je Siri vragen om je notities voor te lezen. Dit kan de volledige notitie of een selectie zijn. Tevens kun je met de iOS App Extension van Bear nu makkelijk webpagina’s omtoveren in Bear-notities.

Bear downloaden

Bear kun je gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Om de app te downloaden heb je maar 27,2MB vrije ruimte nodig. Wel moet je minimaal iOS 9.0 draaien.

Bear - Markdown Notes

Shiny Frog Ltd.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen