BBQ app op je iPhone ideaal bij mooi weer

Redactie
27 mei 2012, 7:48
1 min leestijd
BBQ app op je iPhone ideaal bij mooi weer

Met het mooie weer komt de BBQ app op je iPhone uitstekend van pas. Deze applicatie van C1000 begint met het tonen van de maximumtemperatuur van de dag. Ook de kans op neerslag wordt vermeld. Je ziet dus meteen of het vandaag barbecueweer is.

BBQ timer

Een van de handige functies van de BBQ app is, dat je op je iPhone de BBQ timer kunt gebruiken. Je hebt dus een perfecte assistent in handen voor het bereiden van vis en vlees op de barbecue. Zo kom je te weten wanneer je de biefstuk om moet draaien en wordt er daarbij advies op maat gegeven. Je kunt de timer gebruiken voor maar liefst 21 soorten vlees. Daarbij kun je invoeren of je een medium biefstuk wilt hebben en de dikte van het vlees vermelden. Aangezien er vele verschillende soorten barbecues bestaan, kun je selecteren of je een barbecue op gas, houtskool of een open grill barbecue gebruikt. Na alles ingesteld te hebben op je iPhone krijg je een pushbericht op het moment dat het vlees klaar is.

Tips, advies en video’s

De BBQ app biedt maar liefst 55 instructievideo’s. Je kunt advies krijgen over bijvoorbeeld de bereiding van paprika en basistips, zoals het leren aansteken van een gasbarbecue. Natuurlijk worden er ook heerlijke recepten aangeboden.

Lees verder na de advertentie.

Download de BBQ app gratis op je iPhone en geniet met mooi weer van heerlijke gerechten op de barbecue.

Categorieën: Eten en drinken, Gratis, Het weer
Spotlight: Weer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's