Eerste BBM update voor iOS lost fouten en vastlopers op
Gijs Ettes

De vannacht beschikbaar gestelde BBM update voor iOS lost een probleem met het lettertype in de chat-app op. De gratis app heeft inmiddels ruim 10 miljoen gebruikers op iOS en Android.

BBM update zorgt voor snelheid, lost crashes op

BBM updateSlechts een paar dagen na de release op iOS en Android is de eerste BBM update al een feit. In BlackBerry Messenger, zoals de chat-app voluit heet, zijn een aantal bugfixes doorgevoerd en is de algehele snelheid van de app verbeterd.

Daarnaast voegt de BBM update categorieën voor contacten toe en de mogelijkheid om te filteren en contacten te sorteren in groepsgesprekken. Ook is er dus een oplossing gekomen voor het probleem met het lettertype, dat bij sommige gebruikers voor vastlopers en andere problemen zorgde in BlackBerry Messenger voor iOS 7.0.3.

BBM is overigens gratis te downloaden en werkt met iPhones die draaien op iOS 6 of hoger. De chat-app laat gebruikers van iOS, Android en BlackBerry met elkaar praten, net zoals WhatsApp. Dankzij vinkjes achter een bericht zie je of dit is afgeleverd of gelezen. Verder is het mogelijk stemberichten te verzenden en groepsgesprekken te voeren met maximaal 30 vrienden.

BBM

BlackBerry Limited

8 (3 reviews)
Gratis via App Store

BBM
BBM
BBM
BBM
BBM

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.