BatteryFull kan je energie besparen
Redactie

De batterij van de iPhone is snel leeg. Het is dus voor de meesten nodig om de iPhone minstens één keer per dag op te laden. Velen laden het apparaat ‘s nachts op, maar hiermee wordt veel energie verspild. Een iPhone is namelijk in ongeveer een uur tot anderhalf uur helemaal opgeladen, en hoeft dus geen hele nacht in het stopcontact te hangen.

Als je tijdens het opladen de applicatie BatteryFull start, krijg je een alarm te horen als je iPhone klaar is met opladen. Hierdoor weet je precies wanneer de batterij van de iPhone helemaal vol is, waardoor je de oplader meteen uit het stopcontact kan trekken. Hierdoor wordt er geen stroom meer verspild aan een volle batterij van de iPhone of aan de oplader van de iPhone.

De applicatie is voor 79 cent te downloaden uit de App Store. Na het downloaden kan je de applicatie meteen in gebruik nemen. Als je het alarm wilt inschakelen moet je de enige knop in de applicatie aantikken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Is dat wel zo handig als je ligt te slapen….

 • Willem Lammers

  Handig is het niet, maar is energie sparen dat überhaupt ooit?
  Als je de iPhone voor het avondeten aan de kabel legt is hij bij het dessert waarschijnlijk geladen…

 • dries6951

  Als tijdens het laadproces van de iPhone/iPod de accu volledig geladen is wordt er praktisch geen stroom meer verbruikt. De accu is vol en kan niet meer stroom opslaan, dit lijkt me dus een onzin verhaal.

 • k. schapie

  hoe kan op dat plaatje, de device een ipod touch zijn en de version iPhone OS 3.0?

 • Wien

  Ik snap überhaupt niet dat wanneer je applicatie maakt waarmee je kunt bezuinigen dat je er dan geld voor vraagt…

 • Cem

  Mijn lader zit zoiezo altijd in de stopcontact. Haal hem er nooit uit hangt lekker naast me bed met de kabel op mijn bed :-). Kabel blijft er ook altijd inzitten. Heb een backup kabel voor de pc e.d. dus app is niet nodig.