Batman Arkham Origins voor iOS nu te downloaden
Gijs Ettes

Ruim een week eerder dan verwacht is Batman Arkham Origins voor iOS verschenen in de App Store. De game is per direct gratis te downloaden.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat de game gratis speelbaar zou worden op de iPhone en iPad en sinds een aantal uur is Batman Arkham Origins voor iOS ook daadwerkelijk te downloaden.

Aanvankelijk zou het spel pas rond 25 oktober verschijnen in de App Store, gelijktijdig met de release van de consoleversies.

Batman Arkham Origins voor iOS gameplay

Batman Arkham Origins voor iOSQua gameplay lijkt dit Batman-deel, dat is ontwikkeld door NetherRealm Studios, nog het meeste op de game Infinity Blade. Dat betekent voornamelijk veel knokken met steeds moeilijkere tegenstanders en je personage upgraden. Batman Arkham Origins voor iOS biedt zodoende minder ruimte voor het verkennen van de spelwereld.

Overigens is de app free-to-play en door hem te koppelen met de consoleversie van Arkham Origins is het mogelijk exclusieve content vrij te spelen, zoals nieuwe Batsuits. Voor de volledige spelervaring hoef je echter geen geld te spenderen aan het spel voor de consoles.

Batman: Arkham Origins voor iOS is een grote download (517MB) en vereist versie 5.0 van het besturingssysteem. De game is geoptimaliseerd voor de iPhone 5, maar werkt ook met de iPhone 4 of nieuwer en iPads vanaf de tweede generatie.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.