‘Bankieren’ van de Rabobank vanaf 1 februari in de App Store

Redactie
29 januari 2010, 9:08
1 min leestijd
‘Bankieren’ van de Rabobank vanaf 1 februari in de App Store

In december 2009 heeft de Rabobank de applicatie ‘Bankieren’ aangekondigd. Met deze applicatie kan je vanaf je iPhone of iPod Touch je bankzaken regelen als je een Rabobank-rekening hebt. Inmiddels is deze applicatie goedgekeurd door Apple, en dus zal de applicatie binnenkort in de App Store verschijnen. De Rabobank heeft aangegeven dat dit op 1 februari zal gebeuren.

Lees verder na de advertentie.

Testpersonen hebben de applicatie nu al

In december vroeg de bank ook om 50 testpersonen. Als je geïnteresseerd was in een testversie kon je de ontwikkelaars mailen. Eind december hebben de ontwikkelaars 50 mensen geselecteerd, en vorige week hebben ze de testversies naar deze personen toegestuurd. Een korte review valt al te lezen op lifestreamen.nl.

De eerste reacties op de applicatie

De testpersonen hebben inmiddels hun oordeel kunnen fellen. De overgrote meerderheid van de personen die we gesproken hebben zijn positief over de applicatie. Het feit dat je bijvoorbeeld een vriend in de kroeg binnen 1 minuut zijn geld terug kan betalen heeft een zeer positieve uitwerking op de mensen.

Zoals hierboven staat moeten wij nog 2 dagen wachten op de applicatie. Zodra de applicatie in de App Store staat zullen we hier melding van maken.

Bron: Rabobank

Categorieën: Diensten, Financiën
Spotlights: App Store, Rabobank

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's