Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Bankieren-apps van ASN Bank, RegioBank en SNS Bank vernieuwd

Wouter Nijsen
22 mei 2013, 11:20
1 min leestijd
Bankieren-apps van ASN Bank, RegioBank en SNS Bank vernieuwd

De bankieren-apps van de ASN Bank, RegioBank en SNS Bank zijn volledig vernieuwd. Met de update zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd aan de iPhone-apps van de banken.

Lees verder na de advertentie.

Het is niet verwonderlijk dat de drie bankieren-apps tegelijkertijd zijn vernieuwd: de apps lijken alle drie enorm op elkaar en zijn op wat verschillen in kleurgebruik en logo’s na vrijwel geheel hetzelfde.

Na het updaten van de bankieren-apps wordt het om te beginnen mogelijk om af- en bijschrijvingen tot 24 maanden terug op te zoeken. De apps bieden vanaf heden daarnaast de mogelijkheid om een daglimiet in te stellen en je mobiele pincode te wijzigen.

Met de nieuwe versies van de bankieren-apps kun je ook nieuwe contactpersonen toeovegen aan je adresboek. Dit was eerder nog niet mogelijk. Net als het kunnen bewaren van overboekingen in een verzendlijst nog niet mogelijk was. De status van deze overboekingen is nu altijd in te zien en aan te passen bovendien. De apps laten je na de update ook de namen van je rekeningen aanpassen. Genoeg reden om dus even die App Store in te duiken.

[app 593013249] [app 431068189] [app 594433548]

Via: iPhoneclub

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu