Bang With Friends terug in App Store als app Down
Wouter Nijsen

Bang With Friends heeft tot nu toe een bewogen relatie met Apple gehad. In mei werd de app verwijderd uit de App Store; nu is hij weer terug onder de naam Down.

Bang With Friends is een sociale app, waarin je kunt aangeven met wie van je Facebook-vrienden je wel je kussen wilt delen. Dit gaat via de Facebook-site zelf of een Android-app. Eerst was er ook een iPhone-app onder de spraakmakende naam, maar die werd door Apple al vrij snel uit de App Store verwijderd. Nu is Bang With Friends weer terug in de App Store onder de iets minder vanzelfsprekende naam Down.

Subtiel polsen wie je wel ziet zitten

In de vernieuwde iPhone-app kun je van iedere Facebook-vriend aangeven of je eerst even met ze wilt hangen (‘up to hang’) of dat je wel meer met ze wilt doen (‘I’m down’). Dit slaat natuurlijk op de Engelse uitspraak ‘wanna get down’, wat de herziene app alweer iets minder subtiel maakt dan je in eerste instantie wellicht zou denken.

Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat al je Facebook-vrienden straks weten wie je allemaal ziet zitten: de app brengt jullie namelijk alleen op de hoogte als er van beide kanten interesse is. Het is in ieder geval directer dan via-via vragen of iemand je wel ziet zitten, moet je maar denken.

DOWN Dating: Meet, Chat, Date

Down, Inc.

10,0 (1 reviews)
Gratis via App Store
DOWN Dating: Meet, Chat, Date
DOWN Dating: Meet, Chat, Date
DOWN Dating: Meet, Chat, Date
DOWN Dating: Meet, Chat, Date

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.