Banana Kong leuk spel voor op de iPhone
Redactie

De app Banana Kong is nog geen week geleden voor de iPhone gelanceerd en heeft al veel enthousiaste spelers mogen verwelkomen. De gemiddelde waardering van de spelers komt uit op 4,5 ster.

Banana Kong

app-banana-kongAls je het spelletje Banana Kong een keer gespeeld hebt, dan kom je erachter dat de game uitnodigend werkt om het nog een keer te proberen. Je kunt ook spreken van een leuke verslaving aan een spel dat in de verte wel wat weg heeft van het bekende spel Donkey Kong. In het spel ben je druk bezig met rennen en springen om maar zoveel mogelijk bananen te pakken te krijgen. Uiteraard moet je wel allerlei obstakels zien te ontwijken, die je onderweg tegenkomt. Ook zitten er leuke spelelementen in verwerkt, waarbij je bijvoorbeeld ineens een dier in beeld als snel wagentje kunt gebruiken.

Tappen en vegen

In het spel Banana Kong heb jij de controle in handen en tap je met je vinger of veeg je met je vinger over het scherm om Banana Kong te laten doen wat jij wilt. Dat is dus zoveel mogelijk bananen zien te pakken. Overigens kun je onderweg nog voor verrassingen komen te staan en kun je alternatieve routes volgen om je doel te bereiken.

De app Banana Kong is voor 0,89 euro te installeren op je iPhone.

Banana Kong

FDG Mobile Games GbR

9 (106 reviews)
Gratis via App Store
Banana Kong
Banana Kong
Banana Kong
Banana Kong
Banana Kong

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.