BAM! Simpelweg pezier op je iPhone

Redactie
29 november 2011, 18:57
2 min leestijd
BAM! Simpelweg pezier op je iPhone

Een nieuwe multi-player game voor op je iPhone. Een spel waar absoluut geen beschrijving bijhoord en gemaakt is voor puur plezier. BAM!

Spelletjes spelen op je iPhone is leuk, uit recente onderzoeken blijkt zelfs dat er veel meer game-apps dagelijks gebruikt worden in vergelijking met de telefoon functie.

Hoe werkt het?

De game ‘BAM!’ werkt simpel, extreem simpel. Je speelt met een aantal spelers, dat is noodzakelijk. Je krijgt een scherm met een aantal kleuren voor je. Elke speler kiest een kleur.

Lees verder na de advertentie.

Vervolgens verschijnen de kleuren op verschillende plekken op het scherm. Wanneer jou gekozen kleur op het scherm verschijnt moet je klikken op je kleur. Is jou gekozen kleur op het scherm en je bent te laat met klikken ben je meteen af en doe je niet meer mee.

Zo is het mogelijk om high-scores te halen en jezelf te trainen om snel te reageren.

Multi player

Het spel werkt leuk, door de eenvoud van het spel is het voor iedereen snel te begrijpen en leuk om met groepen te doen. Het spel spelen met anderen is erg leuk, je kan dit tot en met 8 personen doen. De fabrikant geeft wel aan er niet verantwoordelijk voor te zijn als je iPhone in  tweeën valt vanwege te exreem gedruk op het scherm.

Doordat iedereen zo snel mogelijk wil reageren, krijg je een nogal ‘agressief’ effect op je iPhone. Mensen drukken hard op je iPhone om zo de eerste te zijn.

Eindoordeel

Ik ben er van overtuigd dat dit een succes is. De applicatie bevat een goede dosis fun, zeker in de verloren momentjes kan dit een uitkomst zijn. Na het testen van de game kom ik tot de conclusie dat het een redelijk verslavend spelletje kan zijn. Iedere keer als het is afgelopen wil je nog een keer, alleen maar omdat je merkt dat je steeds beter word.

Kortom; een leuke app voor de hele familie, voor iedereen begrijpelijk. Wel van te voren even zeggen dat mensen niet té fanatiek op je iPhone moeten gaan drukken 😉

 

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's