Bad Piggies update voegt 30 levels toe
Roel van Hout

Bij de Finse ontwikkelaar Rovio zijn ze niet vies van flinke uitbreidingen voor hun apps: een nieuwe Bad Piggies update voegt 30 levels toe.

Ongeacht wat je van Angry Birds en Bad Piggies vindt: je krijgt wel waar voor je geld. Je betaalt voor alle Rovio-apps eenmalig 0,89 euro, en de daaropvolgende maanden en soms zelfs jaren krijg je periodiek flinke uitbreidingen op de apps, geheel gratis.

bad piggies updateZo ook voor het spel dat om de vijanden van de boze vogels draait. In Bad Piggies is het niet de bedoeling om dingen te slopen, maar juist om voertuigen te bouwen om zo levels door te kunnen navigeren. In een nieuwe Bad Piggies update worden 30 nieuwe levels toegevoegd.

Bad Piggies update ter ere van Halloween

In de nieuwe levels ga je met een stel spookachtige varkens op reis door een geheimzinnige wereld vol met taart. Rovio speelt met de update in op de tijd van het jaar, om specifiek te zijn Halloween, wat betekent dat de varkens onder meer pompoenmaskers dragen, en dat een groot deel van de levels zich in de schemering afspelen.

Natuurlijk wordt het nooit echt griezelig, wat het spel voor jong én oud een leuke manier maakt om in de stemming te komen voor Halloween. De update is gratis te downloaden in de App Store, voor nieuwe spelers kost Bad Piggies 0,89 euro.

Bad Piggies

Rovio Entertainment Oyj

7 (3 reviews)
Gratis via App Store
Bad Piggies
Bad Piggies
Bad Piggies
Bad Piggies
Bad Piggies

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.