Back to school: Homework
Redactie

Voor sommigen begint de school weer bijna. Dit betekent voor de meesten dat ze weer lange dagen maken, en dingen te horen krijgen die ze moeten leren. Om deze lange dagen iets verdraaglijker te maken, proberen we jullie met deze serie berichten voor te lichten wat je allemaal met je iPhone kan doen op school. Denk hierbij aan nuttige dingen zoals huiswerk plannen, en grappige dingen voor in de pauze.

Vandaag start ik deze serie berichten met iets serieus. Veel mensen hebben last van een slordig handschrift. Dit is niet handig, want als je iets in je agenda niet kan lezen, kan dit grote problemen opleveren. Om je huiswerk net te ordenen en te plannen kan je de applicatie Homework gebruiken.

Met Homework kan je binnen een aantal seconden je huiswerk invoeren. Voordat je dit doet moet je twee lijstjes invullen:

  • Classes: al je vakken waar je huiswerk voor krijgt
  • Types: alle soorten opdrachten die je kan krijgen (proefwerk, lezen, maken, bestuderen, oefenen)

Nadat je dit hebt gedaan is het huiswerk invoeren heel gemakkelijk. Dit doe je door op het plusje te tikken.

Als eerste moet je een vak aan tikken, en als tweede een opdracht. Vervolgens kan je de datum en de opdrachten/bladzijden invoeren. Na een tik op de ‘done’-knop staat je huiswerk in je digitale agenda.

Je kan al je huiswerk per dag, per week en per maand bekijken. Als je iets af hebt gemaakt kan je het verwijderen uit je agenda. Als je dit niet doet, en de inleverdatum is voorbij, verschijnt de opdracht bij het kopje ‘late’. Hier staat al het huiswerk dat je nog niet gedaan hebt.

Homework is voor 79 cent te downloaden uit de App Store.

IMG_0479IMG_0480

IMG_0481IMG_0482

IMG_0483IMG_0484

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.