Baby Shaker app. eerst toegelaten en dan afgekeurd
Redactie

Af en toe doen er zich nogal wat rare zaken voor bij de AppStore. Zo was voor het laatst de game ‘Baby Shaker’ in de AppStore te downloaden totdat iemand zich realiseerde dat het eigenlijk niet moreel toegelaten was om de app. aan te bieden.

De ontwikkelaar Sikalosoft laat in de app. een schets zien van een baby en de bedoeling is dat de speler zo hard en zo lang mogelijk de baby door elkaar schudt totdat er twee rode kruisjes voor de ogen verschenen. Voor diegenen die de rode kruisjes niet kunnen plaatsen: dit betekent dat de baby doodgeschud werd. Ik begrijp de humor van zulke apps niet en vond het dan ook schandalig te horen dat deze app. ooit aan de argusogen van Apple ontgaan was, wetende dat elk jaar verschillende baby’s ‘per ongeluk’ worden doodgeschud. Wat denken jullie van de app., toelaten of niet?

Via: iphonematters

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Tijn

  ronduit belachelijk zo’n app. Dat zijn geen grappen.

  Stommer vind ik apple nu dus. Zij maken zich druk over dingen waar zij zich niet mee moeten bemoeien (neem skype over 3g..) en laten dit soort apps wel door ???????

  Denk dat apple een hoop mensen betaald, die daar niks te zoeken hebben..

 • Bas

  Echt smaakvol is het niet, maar daarin is deze app niet uniek.
  Moeten alle gewelddadige/smakeloze apps dan niet tegengehouden worden, of is de ‘aaibaarheid’ van de virtuele slachtoffers een factor waarmee rekening gehouden moet worden?
  Het lijkt me erg lastig daarvoor de criteria te bepalen.

 • Tijn

  daar kon je nog wel eens gelijk in hebben ja..

  Ik vind zelf dat een hoop kan, maar dit is gewoon smakeloos..

 • Pingback: Apple biedt zijn excuses aan voor game ‘baby shaker’ | iPhoned.nl()