B.pop 2010 staat vanaf nu in de App Store

Redactie
19 april 2010, 18:10
1 min leestijd
B.pop 2010 staat vanaf nu in de App Store

De applicatie van Bevrijdingspop Haarlem staat vanaf vandaag in de App Store. De applicatie, waarvan wij een exclusief voorproefje kregen, toont onder andere het programma van het festival. Als je een leuke artiest of band vindt in het overzicht kan je direct foto’s, informatie, tijden, video’s en sociale netwerken van de band of artiest bekijken.

Vormgeving

De applicatie is erg speels vormgegeven. De ontwikkelaars hebben goed de sfeer van het festival overgebracht naar de applicatie. Met veel kleuren en foto’s maakt men duidelijk welke band op welke plaats gaat spelen.

Snelheid

De applicatie werkt erg snel, en is dus een goede vervanging van het papieren programma boekje. Daarnaast is het programma in de applicatie altijd actueler dan het programma in het boekje, want via internet kunnen de ontwikkelaars het programma altijd updaten. Wijzigingen zijn dus erg snel doorgevoerd als Apple hun snelle werktempo de komende tijd doorzet.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie is speciaal gemaakt voor Bpop in Haarlem. Dit festival gaat traditioneel natuurlijk weer op 5 mei plaatsvinden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's