Avengers Initiative voor iPhone gratis app van deze week
Redactie

Rond de feestdagen zijn er altijd veel apps in de aanbieding, maar de gratis app van de week vindt ook gewoon doorgang. Deze week kun je de game Avengers Initiatieve gratis op je iPhone installeren.

Avengers Initiative

De game Avengers Initiatieve is de hele week gratis beschikbaar en dat bespaart je maar liefst 5,99 euro. Het spel is in het Nederlands beschikbaar en je komt er de bekende Marvel helden tegen, zoals Captain America en de Hulk. Het is de bedoeling dat je tijdens het spelen de ergste schurken van de wereld vindt om The Avengers te helpen, zodat de wereld niet ten onder gaat. Je mag zelf bepalen welke heldenrol je wilt aannemen, namelijk als Captain America of de Hulk. Als je het spel installeert op je iPhone moet je wel rekening houden met een grote opslagruimte, want de game neemt 1,6 GB in beslag.

Nieuwe avonturen

Het leuke van het spel Avengers Initiative is dat je steeds weer in nieuwe avonturen verwikkeld raakt. De eindbazen versla je door al je superkrachten te gebruiken. In het spel zijn speciale effecten verwerkt en uiteraard kom je terecht op locaties, zoals je die van de Marvel stripverhalen kent.

Bespaar 5,99 euro door deze week de app Avengers Initiative te installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.