Automatisch kilometerstand bijhouden op je iPhone
Redactie

Met de Km Assist op je iPhone is het een fluitje van een cent om de kilometerstand bij te houden. Dat wordt met de applicatie namelijk automatisch gedaan. Je kunt eenvoudig je privé en zakelijke kilometers bijhouden.

Makkelijk in gebruik

De app Km Assist biedt veel gebruiksgemak en is echt functioneel. Elke zzp-er en leaserijder kan er optimaal gebruik van maken. Het is met deze app op je iPhone niet meer nodig om alle kilometers op een papier met pen bij te houden. Dat scheelt tijd en geld. Bovendien raak je de overzichten niet meer kwijt, want je kunt de gegevens meteen als een cvs Exel bestand verzenden naar je e-mailadres. Vervolgens kun je de gegevens op je computer opslaan of uitprinten.

GPS

De applicatie Km Assist werkt op je iPhone op basis van GPS. Dat heeft tot gevolg, dat je maar één keer de gegevens hoeft in te voeren. Je vaste ritten kun je bovendien bewaren, zodat deze niet telkens opnieuw ingevoerd hoeven te worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van GPS is het wel verstandig om je iPhone in de auto op te laden tijdens lange ritten. Het is natuurlijk niet de bedoeling om met een iPhone met een lege accu opgezadeld te zitten. Om je iPhone in de auto op te laden kun je van tussenstukjes gebruikmaken, die de aansluiting van de aansteker als een USB-poort laat functioneren.

De Km Assist kun je ter introductie voor een bedrag van 1,59 euro downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.