Automatisch inchecken bij Foursquare met Future Checkin

Foursquare wordt steeds vaker gebruikt door iPhone-gebruikers. Via het sociale netwerk kan je aan je vrienden laten zien waar je bent. Op dit moment moet je elke keer handmatig inchecken bij ‘spots’, maar de applicatie ‘Future Checkin’ kan dit automatisch voor je doen. Je hoeft alleen maar je favoriete spots aan te wijzen.

Automatisch inchecken

De applicatie blijft op de achtergrond aan als je op stap gaat. Terwijl de software aanstaat, ontvangt de iPhone locatiegegevens. Zodra je langer dan drie minuten op een spot bent die je hebt aangewezen, zal de applicatie automatisch inchecken op Foursquare. De checkin kan ook nog gepubliceerd worden op Twitter of Facebook als je dit wilt.

Batterijverbruik

Het ontvangen van locatiegegevens kan erg veel van de batterij vragen. De ontwikkelaars hebben een optie gemaakt om de batterij een beetje te sparen, maar dat werkt niet heel goed. Het is dus aan te raden om de applicatie alleen aan te zetten als je op stap gaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.