Autoblog: volledig nieuwe app voor autoliefhebbers

Rutger Otto
24 juni 2014, 17:20
1 min leestijd
Autoblog: volledig nieuwe app voor autoliefhebbers

Na vijf maanden heeft Autoblog een nieuwe app. Met video’s in hd, een betere galerij-weergave en een sterk verbeterde interface. Om een autovergelijking te maken: van een derde hands opknappertje met mankementen naar een gloednieuwe bolide die rijdt als een zonnetje.

Lees verder na de advertentie.

autoblog app klein

Gebruikers van de vorige versie hadden nogal wat te klagen op de app, die door vier hackers/ontwikkelaars werd gemaakt. In versie 4.0, die vijf maanden na de laatste update uitkomt, is de app volledig opnieuw gebouwd. Autoblog kreeg hierbij hulp van de makers van Flitsmeister, de app die op de hoogte houdt van de situatie op de weg.

Simpel navigeren

De app van Autoblog is superstrak, lekker snel en handig de navigeren. Alles is simpel gehouden. Bij het opstarten van de app krijg je het nieuws in een overzicht te zien. Tik op een kop en je krijgt toegang tot het volledige artikel, wat je naar gelieve nog kan delen via sociale media, e-mail of WhatsApp.

Boven in de app vind je twee tabs: ‘alles’ en ‘hot’. Daarmee kun je het nieuws filteren. Ook kun je naar artikelen zoeken. Het menu van de app is geen hamburgermenu maar alle icoontjes zijn onder in het scherm te vinden in een transparante balk. Zo kun je kiezen voor video’s (nu in hd te bekijken) en voor de fotogallerij, die eveneens een betere weergave heeft gekregen.

Heb je ergens een toffe auto gespot, dan kun je een foto of video maken en die uploaden via de app. Ook is het mogelijk je aan te melden met je Autoblog account. Daarmee kun je reageren op artikelen en advertenties uitschakelen.

Autoblog app downloaden

De vernieuwde Autoblog app download je voor iOS 7 of nieuwer in de App Store. Je hebt er 7 MB aan vrije opslagruimte voor nodig.

Autoblog.nl

Autoblog BV

Gratis via App Store

Autoblog.nl
Autoblog.nl
Autoblog.nl
Autoblog.nl
Autoblog.nl
Autoblog.nl
Autoblog.nl
Autoblog.nl
Autoblog.nl
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu