Deze 4 Australische iOS-games zijn vandaag gratis

Rutger Otto
26 januari 2015, 10:44
2 min leestijd
Deze 4 Australische iOS-games zijn vandaag gratis

Het is Australia Day en daarom geven Australische ontwikkelaars apps als cadeautjes weg. Ook in Nederland zijn ze gratis, check snel of er voor jou iets leuks bij zit.

Lees verder na de advertentie.

Australia Day

In Australië is het vandaag een nationale feestdag, maar daar mogen we aan de andere kant van de wereld van meegenieten. Verschillende Australische ontwikkelaars hebben hun apps namelijk gratis in de App Store gezet. Daar zitten wat mooie games tussen, waar je normaal gesproken de portemonnee moet trekken. Wij zetten ze hieronder op een rijtje. Maak er dus gebruik van zolang het kan, want Australia Day zit er in Australië al bijna op en het is onbekend hoelang en of de apps daarna gratis blijven.

Fruit Ninja Classic

Halfbrick Studios

€ 1,99 via App Store

Fruit Ninja is een bekende game in de App Store en was één van de eerste spellen die op een unieke manier van het touchscreen van de iPhone gebruikmaakte. Halfbrick Studios biedt Fruit Ninja vandaag gratis aan, terwijl de app normaal 99 cent kost. Als speler dien je fruit dat de lucht in geworpen wordt door midden te hakken, door je vinger er overheen te vegen. Dat is lastiger dan je denkt.

FRAMED

Loveshack

€ 3,99 via App Store

Loveshack is de ontwikkelaar van het zeer interessante puzzelspel Framed. In plaats van 4,99 euro kost de app momenteel niets. Framed is een uniek spel dat er niet alleen mooi uitziet, maar wat ook erg tof speelt. De bedoeling is dat je stripboek-achtige panelen op de goede volgorde sleept. Een poppetje loopt dan van het ene venster naar het andere, hoe het verhaal afloopt, hangt van jou af.

Time Surfer

Kumobius

€ 0,99 via App Store

Time Surfer is een game van Kumobius, ontwikkelaar van onder meer Bean Dreams en Bean’s Quest. Helaas zijn die games niet gratis, wel is het spel Time Surfer gratis binnen te halen. Time Surfer speelt hetzelfde als Tiny Wings, maar in dit spel zijn er meer obstakels om rekening mee te houden. En als je een fout maakt, kun je de tijd terugspoelen. Een fijne arcadegame met wat strategische gameplay.

Earn to Die 2

Not Doppler

€ 0,29 via App Store

In Earn To Die 2 (normaal 1,99 euro) probeer je met een auto hordes zombies een kopje kleiner te maken. Dat doe je met een breed arsenaal aan wapens en door over ze heen te rijden. Dankzij de 2d-platformen waar je overheen rijdt en omdat je in balans moet blijven, wordt het al snel een prettige chaos in beeld.

Lees meer over apps

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu