De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Astro: slimme mail-app laat je chatten met je inbox

Lars Paijmans
1 mei 2017, 14:08
2 min leestijd
Astro: slimme mail-app laat je chatten met je inbox
Astro - Email & Calendar

Astro - Email & Calendar

Gratis

Reviewscore

7

Dag in dag uit je mailbox opschonen is een heel karwei, dat grotendeels geautomatiseerd kan worden. Astro Mail helpt je uit de brand met een slimme assistent die in je inbox woont.

Lees verder na de advertentie.

Astro Mail: chatten met je inbox

Astro Mail doet iets wat andere maildiensten over een paar jaar ongetwijfeld ook gaan doen: met de hulp van een chatbot jou helpen om je mail bij te werken. Dat begint al direct als je de app opstart. In een chatvenster vraagt de bot wat je e-mailadres is en voeg je hem stap voor stap toe aan Astro.

Astro Mail

Nadat de Astrobot je mails heeft geanalyseerd, wordt het nut van Astro direct duidelijk. De app deelt je mails namelijk meteen op in twee categorieën: Prioriteit en Overig. In de stijl van Googles Inbox-app kom je in Prioriteit alleen de mails tegen die direct je aandacht vragen.

Astro heeft wat tijd nodig

Astro heeft wat tijd nodig om jouw mailgebruik te leren kennen, zodat de chatbot op een gegeven moment weet welke berichten belangrijker dan andere. Daarnaast heeft de bot (die prominent links onder in beeld staat) nog tal van andere functies die Astro uniek maken. Zo kun je snel je mailbox doorzoeken naar specifieke termen. Of automatisch alle berichten die ouder dan een maand zijn direct in een archief stoppen.

Omdat Astro ook een Mac-app heeft, kun je de dienst zowel thuis als onderweg gemakkelijk gebruiken. Astrobot kan overweg met Gmail, zodat je snel kunt inloggen zonder een losse account aan te maken. Het enige wat op dit moment nog mist, is ondersteuning voor de Nederlandse taal. De app heeft gelukkig al zo’n overzichtelijk en fijn design, dat Astro ook zonder Nederlandse talenknobbel de moeite waard is. Downloaden kan via de link hieronder. Zorg dat je over iOS 9+ en 63,8MB aan vrije opslagruimte beschikt.

Astro - Email & Calendar

Astro Technology, Inc

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen