Astro: slimme mail-app laat je chatten met je inbox
Lars Paymans
Astro - Email & Calendar

Astro - Email & Calendar

Gratis

Onze score

7

Dag in dag uit je mailbox opschonen is een heel karwei, dat grotendeels geautomatiseerd kan worden. Astro Mail helpt je uit de brand met een slimme assistent die in je inbox woont.

Astro Mail: chatten met je inbox

Astro Mail doet iets wat andere maildiensten over een paar jaar ongetwijfeld ook gaan doen: met de hulp van een chatbot jou helpen om je mail bij te werken. Dat begint al direct als je de app opstart. In een chatvenster vraagt de bot wat je e-mailadres is en voeg je hem stap voor stap toe aan Astro.

Astro Mail

Nadat de Astrobot je mails heeft geanalyseerd, wordt het nut van Astro direct duidelijk. De app deelt je mails namelijk meteen op in twee categorieën: Prioriteit en Overig. In de stijl van Googles Inbox-app kom je in Prioriteit alleen de mails tegen die direct je aandacht vragen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Astro heeft wat tijd nodig

Astro heeft wat tijd nodig om jouw mailgebruik te leren kennen, zodat de chatbot op een gegeven moment weet welke berichten belangrijker dan andere. Daarnaast heeft de bot (die prominent links onder in beeld staat) nog tal van andere functies die Astro uniek maken. Zo kun je snel je mailbox doorzoeken naar specifieke termen. Of automatisch alle berichten die ouder dan een maand zijn direct in een archief stoppen.

Omdat Astro ook een Mac-app heeft, kun je de dienst zowel thuis als onderweg gemakkelijk gebruiken. Astrobot kan overweg met Gmail, zodat je snel kunt inloggen zonder een losse account aan te maken. Het enige wat op dit moment nog mist, is ondersteuning voor de Nederlandse taal. De app heeft gelukkig al zo’n overzichtelijk en fijn design, dat Astro ook zonder Nederlandse talenknobbel de moeite waard is. Downloaden kan via de link hieronder. Zorg dat je over iOS 9+ en 63,8MB aan vrije opslagruimte beschikt.

Astro - Email & Calendar

Astro Technology, Inc

Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.