Asterope brengt je naar de ruimte

Redactie
12 maart 2009, 22:24
1 min leestijd
Asterope brengt je naar de ruimte

Als je opzoek bent naar een spel met een innovatieve besturing, dan is Asterope helemaal iets voor jou. In het spel ben je een ruimteschip die opzoek gaat naar bemanningsleden van van een kapotte raket.

Je kan je ruimteschip niet besturen door middel van een stuur of controllers, maar via kabels. Je kan vanuit je schip een kabel schieten die vervolgens aan een stuk steen blijft hangen. Als je kabel strak trekt, draait schip om de steen heen. Als je denkt genoeg gestuurd te hebben, kan je de kabel loskoppelen, zodat je schip weer rechtdoor kan vliegen.

Lees verder na de advertentie.

Je gaat opzoek naar bemanningsleden van een gestrande raket. Je vindt deze door goed op de radar te kijken. Als je iemand gevonden hebt, moet je vlak langs het mannetje vliegen. Het mannetje zal dan aan boord springen.

Asterope in gebruik

Ik heb Asterope nu ongeveer 3 maanden, en ik speel het nog steeds regelmatig. Dat zegt voor mij heel veel, want ik gooi applicaties meestal binnen een week weg. De game is zo moeilijk op bepaalde punten, dat je door blijft spelen totdat het goed gaat. Het is in het begin wel even wennen om goed te kunnen sturen, maar na een half uurtje lukt het al aardig.

De game heeft voldoende levels, zodat het erg lang duurt voordat je uitgespeeld bent. Als je dit spel aanschaft, haal je uren speelplezier in huis.

Het spel kost maar 79 cent, dus voor de prijs hoef je deze geweldige game niet in de App Store te laten liggen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's