ASOS: Wereldwijd winkelen vanaf de bank

Redactie
16 februari 2012, 12:45
1 min leestijd
ASOS: Wereldwijd winkelen vanaf de bank

Winkelen via internet is de toekomst. Via computers kennen we de webshops allemaal wel. Nu is er ook een app voor de iPhone en iPad om in stijl te winkelen, vanaf de bank. De app ASOS is de toekomst.

Web winkelen

In de huidige tijd hebben we steeds minder tijd voor alles, het liefst moet alles zo snel maar ook goed mogelijk gebeuren. Als je kijkt naar het aantal mensen wat gebruik maakt van web winkelen, online shoppen, is dat de afgelopen jaren flink toegenomen, app makers grijpen hun kans.

ASOS

ASOS.com is de allergrootste online kledingwinkel van Groot-Brittannië, het bedrijf levert aan heel Europa. De applicatie steekt slim in elkaar. Bij het gebruiken van de app merk je dat er veel is gedaan om de vormgeving een chic uiterlijk te geven.

Lees verder na de advertentie.

Het gehele assortiment is te bekijken via de applicatie. Het assortiment en de keuze die de winkel aanbied is gigantisch. Over ieder product kun je alle informatie lezen en via scherpe afbeeldingen bekijken wat je misschien wil kopen.

Betalen gaat snel via je credit card of PayPal, om direct iets vanuit de applicatie te kunnen kopen moet je wel eerst een account aanmaken. In een paar snelle stappen heb je je eigen account.

Conclusie

Tijd te kort om naar een kledingzaak te gaan, liever winkelen vanuit je luie stoel of gewoon om dat het kan? De ASOS app is dé oplossing voor mensen die snel en veilig willen winkelen.

De applicatie is gratis te downloaden in de App Store.

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's