AquaForest, water in je iPhone

Redactie
19 februari 2009, 23:07
1 min leestijd

Soms download je applicaties waarvan je het doel niet echt inziet. Dit had ik ook met de “game” AquaForest. Deze “puzzel-game” maakt optimaal gebruik van de bewegingssensor van de iPhone.

In het spel is het de bedoeling om een vloeistof van de ene plek, naar de andere plek te vervoeren. Dit doe je door je iPhone te bewegen.

Het water beweegt heel natuurlijk, tot mijn grote verbazing. Het heen en weer golven verloopt heel mooi. De weerkaatsing tegen de muren, of balken, ziet er zo goed uit, dat je het niet van echt kan onderscheiden.

Lees verder na de advertentie.

Een nadeel van deze game is dat de kleine hoeveelheid puzzels te makkelijk zijn, je bent hier dus binnen 5 minuten doorheen. Dit kan misschien ooit wel door een update worden opgelost, maar dat zie ik niet gebeuren.

Een ander nadeel is dat als je veel vloeistof maakt, je iPhone helemaal vastloopt door de zware grafische-prestaties die het programma moet leveren. Dit is niet op te lossen met een update, want dit is een hardware probleem.

Het grote voordeel van deze applicatie is dat er een Free Play modes is. Dit is de reden dat ik deze applicatie op mijn iPhone houd. Je kan hiermee alles zelf doen. Alle muren en vloeistoffen staan tot je beschikking. Wees creatief!

AquaForest is nu te downloaden in de App Store voor 5,99.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's