AppSeed tovert schetsen om tot werkende apps

AppSeed begon zijn leven als KickStarter-project, maar heeft inmiddels genoeg geld opgehaald om ook daadwerkelijk te worden uitgebracht op de iPhone.

Met AppSeed is het straks mogelijk om schetsen en ideeën die je op papier hebt gezet makkelijk om te toveren tot een werkende app op je iPhone. De krachtige tool legt je ontwerp vast, identificeert interface-elementen en zet ze om naar virtuele knoppen.Op die manier kun je prototye-app draaien op je iPhone of als HTML5-bestand delen met anderen. De schetsen zijn daarnaast te exporteren als gelaagd Photoshop-bestand, zodat je je ideeën nog verder kunt bijschaven.

AppSeed in actie

Wie benieuwd is naar de precieze werking van AppSeed kan de video hieronder bekijken of een kijkje nemen op de KickStarter-pagina van AppSeed. Het is inmiddels niet meer mogelijk om bij te dragen aan het project. Op de Twitter-pagina van de makers is wel de voortgang van de ontwikkeling te volgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.