AppSanta 2017 maakt tal van populaire iOS-apps tot 80 procent goedkoper

Lars Paijmans
26 december 2017, 9:40
1 min leestijd

De kerstman is er vroeg bij dit jaar, want dankzij de AppSanta 2017 zijn er weer tal van populaire apps flink afgeprijsd. Vul je iPhone of Mac nog snel met het beste wat de App Store te bieden heeft voor het nieuwe jaar.

AppSanta 2017 is gestart: bekijk de kortingen

AppSanta is een jaarlijks terugkerend evenement, dat populaire en goedgewaardeerde apps in het zonnetje zet. De gekozen apps worden gepresenteerd op de AppSanta 2017 website, en worden vervolgens flink in prijs verlaagd.

Zo zijn niet alleen populaire games als Mini Metro en Hidden Folks afgeprijsd, maar ook praktische apps als WaterMinder en Green Kitchen. In het onderstaande rijtje hebben we de beste kortingen voor je op een rij gezet. Bekijk ook de website van AppSanta voor het volledige aanbod.

Doe je voordeel tot en met 26 december

Je hebt nog tot en met 26 december (vandaag!) om je voordeel te doen met deze hoge app-kortingen. Precies lang genoeg dus als je voor kerst een iTunes-cadeaukaart krijgt. Ben je zelf nog op zoek naar een leuk kerstcadeau of heb je inspiratie nodig voor je eigen lijstje? In het onderstaande overzicht zetten we onze cadeautips op een rij:

Lees verder: De 10 beste Apple-kerstcadeau’s voor onder de boom

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen