De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

Apps die geschikt zijn voor iPad én iPhone 4

Redactie
15 juni 2010, 18:20
1 min leestijd
Apps die geschikt zijn voor iPad én iPhone 4

De ontwikkelaar van Make Coffee heeft tijdens de testfase van de volgende versie 2.0 een foto gemaakt die weergeeft hoe goed de app voor de iPhone 4 eigelek wel past op het HD-scherm van de iPad.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe versie van Make Coffee zal binnenkort worden geüpdate om een hogere schermresolutie te kunnen ondersteunen om op deze wijze tegemoet te komen aan de mogelijkheden van de iPhone 4. Je kan als ontwikkelaar voor je app enorm veel pixels kwijt in het scherm van de iPhone 4. Op deze wijze is het eigenlijk perfect mogelijk om de iPhone 4 applicatie te laten draaien op de iPad in bijna full screen modus.

In de toekomst worden er dan ook meer en meer iPhone 4 applicaties verwacht die tegelijk perfect zichtbaar te draaien zijn op de iPad. Je zal met andere woorden slechts één app moeten kopen om deze op beide toestellen te kunnen draaien. Omgekeerd is ook mogelijk: de iPad HD-applicaties zullen ook weer te geven zijn op de iPhone 4.

Wens je op de hoogte gehouden te worden van de laatste iPad apps, games of andere nieuwtjes, klik dan door naar onze iPad blog.

Bron: make-coffee.net

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu