Dit is de eerste game voor de Apple Watch

27 maart 2015, 16:18
1 min leestijd
Dit is de eerste game voor de Apple Watch

We zagen gisteren al de eerste Apple Watch apps de revue passeren, maar daar zaten nog geen games tussen. Puzzelspel Rules! is het eerste spelletje dat te spelen is op de smartwatch van Apple.

Lees verder na de advertentie.

Puzzelen op je Apple Watch

apple watch-game

Rules! is sinds augustus vorig jaar beschikbaar voor de iPhone en iPad, maar werkt vanaf nu dus ook met de Apple Watch. Het idee achter deze eerste Apple Watch-game is simpel en lijkt perfect voor het kleine touchscreen van de smartwatch. In elke ronde zie je een veld kaarten waarop gekleurde monstertjes met cijfers staan afgebeeld. Elke ronde heeft zijn eigen regels. Zo moet je eerst de cijfers van hoog naar laag wegtikken en in de volgende ronde alle kaartjes met groene monstertjes.

Maar nu komt het lastige: hierna moet je de resterende kaartjes volgens de regels van ronde één wegspelen. Er worden steeds meer regels toegevoegd (zoals het aantikken van kaartjes met even of oneven nummers) en terugverwezen naar de regels van eerdere rondes, waardoor je goed moet onthouden hoe elke ronde zich afspeelt. Rules! start onzettend eenvoudig, maar wordt met elke ronde een pittiger.

Rules downloaden

Via onderstaande link kun je Rules! downloaden. De game werkt als gezegd met alle iOS-apparaten die draaien op iOS 7.1+ en beschikken over 25,3MB aan vrije opslagruimte. De game kost 2,99 euro, maar is gelukkig vrij van advertenties.

Rules!

TheCodingMonkeys

€ 2,99 via App Store

Rules!
Rules!
Rules!
Rules!
Rules!
Rules!
Rules!
Rules!
Rules!
Rules!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu