‘Apple Store’-applicatie in de Amerikaanse App Store

Redactie
15 juni 2010, 16:41
1 min leestijd
‘Apple Store’-applicatie in de Amerikaanse App Store

Gisteren berichtten we jullie over een gerucht over een ‘Apple Store’-applicatie. Dit gerucht blijkt helemaal waar te zijn, want vandaag verscheen de applicatie in de App Store. De applicatie is echter niet in de Nederlandse App Store verschenen, maar dit verwachtten we gisteren ook al. Een hoofdfunctie is namelijk niet te realiseren in Nederland: Afspraken maken in Apple Stores.

‘Apple Store’-applicatie

Met de officiële ‘Apple Store’-applicatie kan je alle producten uit de Apple Store bekijken. Hierbij zie je ook de beoordelingen staan. Op internet kan je namelijk een recensie schrijven bij alle producten in de Apple Store. Hieraan kan je zien hoe de producten bevallen bij de klanten.

Je kan via de applicatie ook afspraken maken bij de dichtstbijzijnde Apple Store. Deze functie zorgt ervoor dat de applicatie niet in Nederland beschikbaar komt, want wij hebben nog geen Apple Stores. Wij hebben op dit moment alleen nog ‘Apple resellers’. Dit zijn winkels die niet van Apple zijn, maar toch Apple-producten mogen verkopen.

Lees verder na de advertentie.

De ‘Apple Store’-applicatie is alleen te downloaden als je een Amerikaans App Store-account hebt.

Categorie: Lifestyle
Spotlight: Apple Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's