De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Update voor Apple Store-app: nieuw design en betere navigatie

Wouter Nijsen
5 september 2014, 12:30
2 min leestijd
Update voor Apple Store-app: nieuw design en betere navigatie

De iPhone-versie van de Apple Store-app is vannacht van een grote update voorzien die onder andere een opgefrist design en verbeterde navigatie met zich meebrengt. We lichten uit wat nieuw is aan de app.

Lees verder na de advertentie.

Een nieuw design

Apple Store-app

Met de Apple Store-app blader je op een simpele manier door Apple’s online winkel en is er de mogelijkheid om direct producten te kopen. Dit kon voor de update ook al, maar wanneer je de app al eerder hebt gebruikt, zul je merken dat er (voor de iPhone- en iPod-versie) een redesign is doorgevoerd. Het ontwerp van de app pakt de beste features van de iPad-versie en brengt deze naar je iPhone of iPod Touch. Dit zorgt voor een frisse en overzichtelijke look die meer in de lijn van Apple’s website ligt.

Gemakkelijker shoppen met de Apple Store-app

Door de update is het daarnaast mogelijk om de bestelling van een product bijvoorbeeld op je iPhone te starten en deze op je pc of Mac over te nemen en af te maken. Deze nieuwe feature maakt dus de overgang van aankopen tussen verschillende apparaten een stuk gemakkelijker en soepeler. Dit is handig voor mensen die mobiel aan een bestelling willen beginnen, maar de voorkeur hebben om op een ander apparaat de bestelling af te rekenen.

Tot slot is het nu ook mogelijk om per Apple Store geplande evenementen en workshops te bekijken. Dit doe je door een Apple Store uit te kiezen en op ‘Evenementen’ te drukken. Daarnaast is er per Apple Store een agenda te vinden waarin alle workshops voor je op een rijtje staan. Hierdoor heb je gemakkelijk inzicht in wat er te doen valt wanneer je een Apple Store bezoekt. Helaas is het niet mogelijk om je direct vanuit de app voor een workshop aan te melden.


[appimg 375380948]
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu