Er valt niets te shoppen met de Apple Store-app voor Apple Watch
Apple Store

Apple Store

Gratis

Onze score

8

Dat er een Apple Store-app voor de Apple Watch zat aan te komen, werd enkele dagen geleden bekend. Maar de app is geen winkel om je pols, want je kunt er niets mee kopen.

Store op klein scherm

Bronnen van 9to5Mac meldden dat het met de Apple Store-app mogelijk zou worden om in de online Store van Apple te winkelen met de smartwatch. Zo zouden er verschillende producten worden getoond en zouden gebruikers zelfs bestellingen kunnen plaatsen.

Dat klonk al een beetje vreemd, aangezien de Apple Watch een heel klein scherm heeft, dat zich wellicht niet als beste leent voor een winkel-app. Nu is de Apple Store-app voor Apple Watch geüpdatet en zien we dat het bedrijf uit Cupertino beter heeft nagedacht over de functies van een Store-app om je pols.

apple watch store

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Drie pagina’s

De Apple Store-app voor Apple Watch zit heel simpel in elkaar. Hij bestaat uit drie pagina’s die elk andere informatie voorschotelen:

1. Dichtstbijzijnde Store

De beginpagina toont de meest dichtstbijzijnde Apple Store van jouw locatie. Daarvoor moet je op de iPhone wel even toestaan dat de app je locatie mag gebruiken. In beeld staat hoe ver de Apple Store van je vandaan is en wat de openingstijden zijn. Scroll je naar beneden, zie je de locatie op een kaartje met het volledige adres.

apple store voor apple watch k

2. Workshops

Veeg naar links en je komt op de tweede pagina. Hier vind je workshops die in de Apple Store worden gegeven. Door te scrollen ga je door het aanbod, dat steeds bestaat uit een plaatje, een titel en het tijdstip. Tik erop voor meer informatie. Wil je een plekje reserveren, dan moet dat via de iPhone.

3. Bestellingen

Op het derde scherm kun je bestellingen bijhouden die je bij Apple hebt gedaan. In beeld komt dan hetgeen je besteld hebt, met leveringsgegevens zoals de datum en de manier van verzenden.

Apple Store-app voor Apple Watch

De Apple Store-app is beschikbaar voor de Apple Watch door hem op je iPhone te downloaden. Dat kost je 21,4MB aan vrije opslagruimte en minimaal iOS 8.2.

Apple Store

Apple

6,6 (885 reviews)
Gratis via App Store

Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.