Zo stream je Apple Music naar je Sonos-speakers
Erwin Vogelaar
Sonos Controller

Sonos Controller

Gratis

Zoals aangekondigd is het vanaf vandaag mogelijk om Apple Music via je Sonos-speakers te beluisteren. Het gaat nog wel om een beta-versie.

Apple Music Sonos beta

Zoals eind november door Sonos was aangekondigd, is het vanaf nu mogelijk om muziek van Apple Music naar de speakers van Sonos te sturen. Het gaat om een bètaversie die gewoon voor iedereen te gebruiken is. Dat de dienst nog in beta is, betekent dat er nog kleine foutjes in kunnen zitten of dat de dienst nog niet helemaal soepel werkt.

Apple Music Sonos beta
Om Apple Music te kunnen afspelen op je Sonos Speaker heb je de nieuwste versie van de Sonos Controller-app nodig. Versie 6.1 is nu te downloaden. De app vraagt om 80,9MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 6.0 nodig om de app te kunnen draaien. Als je al Sonos-speakers hebt staan is de kans groot dat je de app al geïnstalleerd hebt en hoef je dus enkel de update te downloaden.

In de Sonos Controller-app ga je in het menu naar ‘Muziekservices toevoegen’, waar je Apple Music onder ‘Beta’ ziet staan. Voeg je account toe en je kunt als het goed is de muziek van Apple Music naar één of meerdere Sonos-speakers sturen. De app downloaden kan in de App Store door op onderstaande link te klikken.

Sonos Controller

Sonos, Inc.

9 (334 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.