Apple lanceert “Remotes, apps to control your world”

Redactie
6 juni 2010, 18:29
1 min leestijd
Apple lanceert “Remotes, apps to control your world”

Apple heeft net een nieuwe sectie in de App Store gelanceerd. Zoals de titel “Remotes, apps to control your world” reeds vrijgeeft, gaat het hier om een rubriek van apps die het je toelaten je PC draadloos te bedienen met je iPhone, iPod Touch of iPad.

Geweldige apps

Deze sectie bevat enkele geweldige applicaties zoals iTeleport en HippoRemote:

iTeleport focust zich op de mogelijkheid om een volledige controle te krijgen over jouw computers muis en toetsenbord terwijl het een mooi beeld van je computerscherm op je iPhone, iPod Touch of iPad krijgt geprojecteert. Zo maakt deze app een connectie met je computer via een VNC server en is momenteel de enigste in zijn soort die je heel het computerscherm zonder resolutiebeperking kan weergeven.

Lees verder na de advertentie.

iTeleport Remote Desktop

iTeleport Inc.

Gratis via App Store

HippoRemote daarentegen focust zich meer op de weergave van verscheidene software op je computer. Zo is het met deze app onder andere gemakkelijk om iTunes te pauzeren, door te spoelen in Windows Media Center, slides af te spelen in PowerPoint en Keynet of gemakkelijker op internet te surfen. En dit allemaal vanop jouw iPhone, iPod Touch of iPad.

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's