Dit zijn de 12 beste apps en games van dit moment (volgens Apple)

8 juni 2017, 8:58
1 min leestijd
Dit zijn de 12 beste apps en games van dit moment (volgens Apple)

Ook dit jaar beloont Apple de beste apps en games met de prestigieuze Apple Design Award 2017. Ken jij ze allemaal al?

Lees verder na de advertentie.

Apple Design Award 2017 winnaars bekend

App-ontwikkelaars verzamelen zich ieder jaar tijdens Apples ontwikkelaarsbeurs WWDC. Niet alleen om de keynote bij te wonen en met Apple-personeel te praten, maar ook om te zien wie er dit jaar naar huis gaat met een Apple Design Award.

Dit jaar deelde Apple twaalf prijzen uit die verdeeld werden tussen de categorieën apps en games. Zo viel creatieve avonturengame Severed in de prijzen, maar ook het schitterende Old Man’s Journey. Minimalistische schrijf-app Bear mocht ook het podium opkomen, en hetzelfde geldt voor de mail-app Airmail 3. De volledige prijs met Apple Design Award 2017 winnaars is als volgt.

Apple Design Award 2017

Apps

Games

Een Apple-waardige prijs

De prijs zelf is ook Apple-waardig. Deze heeft namelijk dezelfde fijne afwerking die we van het bedrijf uit Cupertino gewend zijn: het is een solide blok van ‘MacBook-achtig’ materiaal. In het blok is de naam van de winnaar gegraveerd. Raak je de prijs aan, dan licht het Apple-logo op de bovenkant op.

Apple kwam deze week ontwikkelaars tegemoet met een volledig vernieuwde App Store. Deze wordt vanaf iOS 11 voor iedereen beschikbaar en moet het voor ontwikkelaars makkelijker maken om hun apps te onderhouden en op te laten vallen. Zo is er een nieuw uitgelicht tabblad met een app en game van de dag en wordt er voor het eerst een duidelijke scheiding gemaakt tussen apps en games.

Lees het laatste nieuws over WWDC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu