Apple brengt app uit voor keynote 11 juni

Redactie
29 mei 2012, 18:51
1 min leestijd
Apple brengt app uit voor keynote 11 juni

Het WWDC (World wide developers conference) is een door Apple georganiseerde conferentie. Op 11 juni zal er een keynote plaatsvinden waarin Apple belangrijke informatie over iOS 6 loslaat en wellicht de iPhone 5 zal presenteren. Nu is er een speciale applicatie te downloaden over het WWDC 2012.

WWDC 2012 applicatie

Door het gebruik van de applicatie wordt er een voorbereiding op de conferentie gegeven, aangezien er van 11 tot 15 juni veel workshops te volgen zijn komt de voorbereiding als geroepen.

Er is een plattegrond waar je precies kunt zien wat zich waar afspeelt en een schema met welke presentaties wanneer bij te wonen zijn. De applicatie heeft ook bevestigd dat de keynote van 11 juni om 19:00 (Nederlandse tijd) zal beginnen.

Lees verder na de advertentie.

Voor wie?

Uiteraard heb je niet veel aan de app als je niet naar het WWDC in de VS gaat. Daarbij is de applicatie niet te downloaden vanaf een iTunes-account waar Apple geen WWDC tickets aan heeft verkocht.

Het is meerdere keren gebeurd dat er grote nieuwe producten tijdens de keynote van 11 juni worden gepresenteerd. Over of dat dit jaar ook het geval gaat zijn kan niemand iets bevestigen.

Spotlight: WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's