Appie-app krijgt boodschappenlijst aan nieuwe functies
Appie van Albert Heijn

Appie van Albert Heijn

Gratis

Onze score

7,5

De Appie-app van Albert Heijn is helemaal vernieuwd. Het verbeterde ontwerp en de indeling moeten het vinden van de juiste boodschappen gemakkelijker maken.

Albert Heijn vernieuwt Appie app

Nu het online bestellen van boodschappen langzaam maar zeker aan populariteit wint, past Albert Heijn er zijn Appie-app op aan. Zodra je de app na het updaten opstart, wordt je met confetti en slingers begroet. De app is vernieuwd en dat is te zien op de iPhone, maar vooral ook op de iPad.

Voortaan is het startscherm een verzameling van verschillende functies. Bovenin beeld komen de Bonus-aanbiedingen voorbij in een roterende carrousel, met daaronder een recept van de dag en producten die je gratis kunt laten thuisbezorgen.

Appie

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Met de zoekfunctie of het menu kun je vervolgens inzoomen op een specifieke functie van de app. Kijk bijvoorbeeld naar alle Bonus-aanbiedingen, doe inspiratie op met een recept of gebruik de ingebouwde zelfscanner.

Later ook zelfscannen in Appie

Door je account te koppelen krijg je persoonlijke aanbiedingen, kun je online je boodschappen bestellen en zie je onder het kopje ‘eerder gekocht’ welke producten je onlangs hebt aangeschaft. Daarnaast werkt Albert Heijn aan een manier om de nu nog aparte AH Zelfscannen-app in de app te verwerken. Dit proces moet voor het einde van het jaar afgerond zijn. Tot die tijd zul je dus de aparte iOS-app moeten gebruiken als je met je iPhone de boodschappen wilt scannen.

Download Appie van Albert Heijn in de App Store (gratis)

Appie van Albert Heijn

Albert Heijn

7 (32 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.