Tip: AppEvent biedt week lang gratis iPhone-apps aan
Wouter Nijsen

De handige AppEvent-app is al langer in de App Store te vinden en is vanaf aankomende zaterdag nog een extra de moeite waard. Je kunt er vanaf dan namelijk een week gratis content downloaden met als thema gezondheid.

Health Event

AppEventVanaf 15 november, overmorgen dus, biedt AppEvent een week lang gratis applicaties aan waarvoor je normaal gesproken moet betalen. De apps staan in het teken van een gezonde levensstijl, waarbij je kunt denken aan recepten-apps en fitness-apps. Ze hebben gezamenlijk een waarde van ruim 15 euro, dus het is de moeite waard om ze elke dag even te checken.

Verder is er dagelijks het laatste nieuwste rondom het zogenoemde Health Event te lezen en worden ook algemene apps kort je voor uitgelicht. Hierbij ligt natuurlijk wel de nadruk op apps die ervoor moeten zorgen dat je gezonder gaat leven.

Dagelijks nieuwe aanbiedingen

AppEvent is sowieso handig om op je iPhone te installeren, want naast de gezondheids-apps van de komende week worden er dagelijks verschillende nieuwe apps uitgelicht die gratis of tijdelijk afgeprijsd zijn te downloaden. Door de applicatie regelmatig te checken, heb je altijd overzicht in zowel de nieuwste internationale als Nederlandse apps die de moeite waard zijn.

AppEvent downloaden

AppEvent is gratis in de App Store of via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie is iOS 6 of hoger en minimaal 4,5MB aan opslagruimte vereist.

AppEvent - gratis apps

MCM Publishers

4 (20 reviews)
Gratis via App Store

AppEvent - gratis apps
AppEvent - gratis apps

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.