AppEvent sluit af met golf van gratis applicaties
Redactie

AppEvent is vandaag tot een einde gekomen. De hele maand januari zijn er Nederlandse en Belgische applicaties weggeven via het evenement. Of het een geslaagd evenement is, hangt helemaal van jezelf af. Als de applicaties die deze editie gratis waren totaal niet tot jouw interesse behoren dan vind je het waarschijnlijk niet indrukwekkend. Vond je de applicaties en games fantastisch dan is het juist net andersom.

Uitsmijters

Als slot van de actie geven een aantal ontwikkelaars zelfs vandaag nog applicaties weg. Dit omdat er te veel games waren om in één maand weg te geven. Zeven games kan je vandaag nog gratis vinden in de App Store waaronder Update: een applicatie waarmee je al je social networks in één keer kan updaten en Rijm die je helpt bij het rijmen.

Daarnaast hebben we Filopanti als Uitsmijter. Met Filopanti kan je tijden omrekenen naar een andere plek op de wereld. Ball Game, Damian Filigree: The Book of Thoth en Kubika zijn de gratis games. Tot slot is Dribbits voor de iPad gratis. Met Dribbits kan je het designforum Dribble bezoeken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.