Nederlands AppEvent nu al een succes

Redactie
2 januari 2010, 19:55
1 min leestijd
Nederlands AppEvent nu al een succes

De actie van de website AppEvent.nl is sinds gisteren bezig, en is nu al een groot succes. Op de eerste dag hebben de iPhone-gebruikers de applicatie Python ruim 8000 keer gedownload.

Dit getal is bekend gemaakt via het Twitter-account van Paul van Dijk. Paul van Dijk is een ontwikkelaar van het bedrijf Circelsoft.

AppEvent.com, een Nederlands initiatief

AppEvent is een initiatief dat Nederlandse en Belgische ontwikkelaars in de publiciteit brengt. Tussen de ruim 100.000 applicaties in de App Store worden applicaties van Nederlandse bodem steeds minder goed gevonden.

Door elke dag in januari één applicatie gratis aan te bieden in de App Store hopen de initiatiefnemers dat men de Nederlandse applicaties vaker zal opmerken.

Lees verder na de advertentie.

AppEvent actie duurt tot 31 januari

In de eerste instantie was het de bedoeling dat de actie 15 dagen door zou gaan, maar door de grote interesse bij de ontwikkelaars heeft de organisatie besloten om de actie 31 dagen door te laten gaan. De actie eindigt dus 31 januari.

Wil je op de hoogte blijven van de AppEvent-actie? Neem dan een kijkje op de AppEvent website, of lees onze berichten elke dag.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's