AppEvent biedt een week lang gratis kook apps aan

Roel van Hout
10 december 2013, 19:59
1 min leestijd
AppEvent biedt een week lang gratis kook apps aan

Via AppEvent kun je elke dag een gratis app downloaden, maar daar blijft het niet bij: vanaf donderdag 12 december krijg je een week lang gratis kook apps!

Lees verder na de advertentie.

AppEvent is ooit begonnen als Nederlandse variant van Apple’s 12 dagen cadeaus actie, maar de oprichter is daar wegens tijdgebrek mee gestopt. AppEvent keerde dit jaar echter terug, maar met een andere opzet: via de AppEvent app zijn elke dag van het jaar snel gratis en afgeprijsde apps te vinden, maar wordt ook het laatste app-nieuws doorgegeven.

Gratis kook apps via AppEvent

Naast deze dagelijkse aanbiedingen worden van tijd tot tijd ook speciale acties georganiseerd. Ter ere van de feestdagen zijn er vanaf donderdag 12 december een week lang gratis kook apps te downloaden, die samen een waarde vertegenwoordigen van ruim 25 euro.

Alles wat je daarvoor moet doen is de AppEvent app downloaden en installeren. Deze is, hoe kan het anders, gratis te downloaden in de App Store. Ook na afloop van de culinaire week is het de moeite waard om AppEvent in de gaten te houden, want er komen regelmatig leuke gratis Nederlandstalige apps in voorbij.

Overigens hoef je niet tot donderdag te wachten met koken, want er zijn al goede gratis recepten apps in de App Store te vinden!

AppEvent

MCM Publishers

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu