AppEvent, 100% Parijs vandaag gratis
Redactie

Deze maand is de actie AppEvent weer van start gegaan. Elke dag in Januari is één applicatie voor de iPhone of iPad van Nederlandse of Belgische bodem tijdelijk gratis. De reisgids 100% Parijs is vandaag gratis te downloaden. Dus als je van plan bent om binnenkort naar Parijs te gaan moet je zeker je slag slaan vandaag.

Handige kaart

De ‘100%’ serie reisgidsen zijn zowel digitaal als in boekvorm te krijgen. In vergelijking met de papieren reisgids heeft de applicatie veel meer voordelen. Wanneer je in een boekje veel moet bladeren om bij de goede info te komen hoef je bij de app alleen maar wat via een zoekveld in te typen. Ook wanneer je verdwaalt bent heb je meestal niet zoveel aan een papieren reisgids, met de iPhone app kan je namelijk makkelijk je locatie bepalen en vervolgens de route bepalen naar een bezienswaardigheid.

Veel informatie

De applicatie ziet er beknopt uit, maar tóch is er veel informatie te vinden. Er zitten bezienswaardigheden in, maar ook restaurantjes, leuke activiteiten, aangeraden winkels en uitgaansgelegenheden. Daarnaast zijn er ook enkele kernzinnen vertaald van het Nederlands naar het Frans. Alle informatie is offline, dus je hoeft geen internetverbinding aan te schaffen om de app te kunnen gebruiken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.