App van de week: Cut the Rope
Wouter Nijsen

Iedere week komt de redactie van de App Store met een app van de week. Deze is vervolgens een week lang gratis te downloaden. Deze week is dat Cut the Rope.

Apple heeft er ogenschijnlijk een handje van om een al populaire game tot app van de week uit te roepen, als is hier in principe weinig mis mee natuurlijk. Cut the Rope is zo’n app, Weinige fanatieke App Store-gebruikers zullen dit spelletje nog niet kennen.

In Cut the Rope gaat het erom dat je een snoepje met zo min mogelijk knipjes in de mond van een monstertje laat belanden. Dit snoepje hangt namelijk aan allerlei touwconstructies die steeds ingewikkelder worden. Aan jou de taak om deze verwikkelingen op te lossen.

Cut the Rope heeft ontzettend veel levels

Cut the Rope heeft inmiddels al flink wat updates gehad, die het totale aantal aan beschikbare levels al tot een indrukwekkende 375 hebben gebracht. Je kunt met dit puzzelspelletje dus wel even vooruit als het bevalt.

Met een in-app aankoop kun je al deze levels sneller vrijspelen, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig. Bekijk deze toffe puzzelgame dus zeker als je je even verveelt de komende week! Na deze week is hij immers weer betaald.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.