App van de week: Vjay for iPhone
Roel van Hout

Iedere vrijdag komt de redactie van de Apple App Store met zijn app van de week. Deze app is vervolgens een week lang gratis te downloaden. Deze week valt de eer te beurt aan Vjay for iPhone.

App van de weekMet de Vjay for iPhone app kun je naar hartelust video en audio bewerken en zo eenvoudig een flitsende montage van beeld en geluid samenstellen. De app werkt heel eenvoudig: je voegt je eigen video aan het programma toe en kiest vervolgens uit een breede selectie effecten een visueel hoogstandje om je filmpje mee op te leuken.

Vjay maakt gebruik van bestaand materiaal, maar laat je daarnaast ook vanuit de app filmpjes opnemen om deze vervolgens te bewerken. Je kunt ook muziekvideo’s kopen op iTunes vanuit de app. De app heeft er als je hem installeert standaard al 15.

App van de week Vjay werkt alleen op iPhone 4S of nieuwer

Al dit visuele geweld kent wel een maar: je moet minstens een iPhone 4S hebben om hem te kunnen gebruiken. De iPhone 3G, 3GS en 4 zijn simpelweg niet krachtig genoeg om videobewerking aan te kunnen. Daarnaast moet je minstens iOS 5 op je iPhone hebben staan.

Je kunt je filmpjes direct delen via Twitter of Facebook, maar de app heeft daarnaast ook ondersteuning voor projectie op een extern scherm: zo kun je je creaties gemakkelijk op feesten en partijen aan je vrienden of familie laten zien. Nogmaals: de app is gratis, dus probeer hem gerust eens uit!

vjay for iPhone

algoriddim GmbH

2,0 (1 reviews)
€3,99 via App Store

vjay for iPhone
vjay for iPhone
vjay for iPhone
vjay for iPhone
vjay for iPhone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.