App van de Week: Toca Builders

Roel van Hout
29 november 2013, 16:21
1 min leestijd
App van de Week: Toca Builders

Iedere week kiest Apple een App van de Week, die vervolgens een week lang gratis te downloaden is. Deze week valt die eer te beurt aan Toca Builders.

Inderdaad: weer een spel voor de jongere iPhone gebruiker. Nu is het natuurlijk fijn dat de App Store zo’n breed aanbod voor kinderen heeft, maar de afgelopen tijd wordt er wel erg vaak voor deze doelgroep een App van de Week geselecteerd.

Niet dat Toca Builders niet de moeite waard is; integendeel! Toca Builders is een soort Minecraft voor de jongere spelers. Je krijgt de controle over zes bouwvakkers (inderdaad, de Builders uit de titel) die elk een eigen specialiteit hebben. Zo kan één van hen blokken verven, en andere ze in stukken hacken.

Toca Builders is kindvriendelijk

Toca Builders is zo’n spel dat niet overloopt van de in app-aankopen of reclames om jonge iPhone-gebruikers lekker te maken: het is echt bedoeld om het ruimtelijk inzicht van kinderen te verbeteren en hun creativiteit aan te spreken. Toca Builders kent een leuk stijltje, zit vol met leuke humor en slaat bovendien de voortgang automatisch op: zo hoeven kinderen nooit bang te zijn dat hun bouwsels per ongeluk verloren zullen gaan.

Lees verder na de advertentie.

Toca Builders is tot donderdag gratis te downloaden in de App Store!

Toca Builders

Toca Boca AB

€ 4,49 via App Store
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders
Toca Builders

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's