App van de week: Le Vamp
Roel van Hout

Iedere week komt de redactie van de Apple App Store met zijn app van de week. Deze app is vervolgens een week lang gratis te downloaden. Deze week valt deze eer te beurt aan Le Vamp.

Vorige week was de app van de week met name voor de allerkleinste iPhone-gebruikers geschikt, maar gelukkig kan deze week iedereen weer gratis aan de slag.

app van de weekIn Le Vamp speel je een vampier, die door een groep woedende dorpelingen wordt achterna gezeten. Het is de bedoeling dat je tijdens de wilde tocht door het bos obstakels uit de weg ruimt, zodat Le Vamp er niet tegenaan knalt. Daarbij spelen de ontwikkelaars leuk in op heersende cliché’s uit verhalen over vampiers: zo moet Le Vamp, om door te kunnen rennen, voorzien worden van vers bloed, en kan hij niet tegen zonlicht.

App van de week is prima ‘endless runner’

De app van de week is te scharen onder het genre ‘endless runner’: het spel kent geen einde, zolang jij je acties maar goed timet. Le Vamp is mooi geanimeerd, en wordt nergens bloederig. Dit maakt het behendigheidsspelletje ook voor de kleinere iPhone-gebruikers geschikt.

Le Vamp is de hele week gratis te downloaden in de App Store!

Le Vamp

High Voltage Software

Gratis via App Store
Le Vamp
Le Vamp
Le Vamp
Le Vamp
Le Vamp

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.