App van de Week: gratis Where’s My Mickey

Roel van Hout
25 januari 2014, 19:00
1 min leestijd
App van de Week: gratis Where’s My Mickey

Iedere week kiest de App Store-redactie een App van de Week uit, die vervolgens een week lang gratis te downloaden is. Deze week is de keus gevallen op puzzelspel Where’s My Mickey.

Lees verder na de advertentie.

Where’s My Mickey is een spin-off van het puzzelspel Where’s My Water, dat in 2011 verscheen. In dat spel was het de bedoeling dat je een krokodil door te puzzelen voorzag van water. Het spel werd zo populair dat Disney, omdat het Disney is en weet wanneer het goud in handen heeft, er een variant van maakte met de eigen mascotte in de hoofdrol.

Spelers gaan samen met Mickey Mouse op pad om zoveel mogelijk water te verzamelen. De puzzels in Where’s My Mickey zijn geënt op de natuurwetten als zwaartekracht en waterdruk. Ondanks het cartoony uiterlijk is de game daardoor van tijd tot tijd best pittig, wat hem ook voor volwassenen zeer geschikt maakt.

Gratis where’s My Mickey bevat meer dan 100 levels

Het spel is zoals gezegd leuk uitgevoerd, met een – niet geheel onbelangrijk – klassieke zwart-witte Mickey Mouse in de hoofdrol, die de liefhebbers toch niet wat meer aan zal spreken dan de modernere varianten van de Disney-muis.

De app is tot donderdag gratis te downloaden in de App Store, dus ben je toe aan wat puzzelplezier, dan zit je deze week goed: de game bevat meer dan 100 levels!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu