App van de Week: gratis Spark Camera

Roel van Hout
17 januari 2014, 10:50
1 min leestijd
App van de Week: gratis Spark Camera

Iedere week kiest de App Store-redactie een app van de week. Dit keer is gekozen voor Spark Camera, dat daarom de hele week gratis te downloaden is!

Lees verder na de advertentie.

Het deze week gratis Spark Camera verscheen in het najaar van 2013, en ging toen heel dapper de concurrentie aan met Instagram en Vine: Spark Camera is, net als die twee apps, bedoeld voor het schieten van korte video’s met je iPhone.

Het grote voordeel van Spark Camera ten opzichte van die andere twee populaire alternatieven is echter dat de video’s van hoge resolutie zijn – dat is van Instagram en Vine niet te zeggen: die filmpjes zijn, zeker als je ze op een groter scherm bekijkt, simpelweg niet zo heel scherp.

Gratis Spark Camera volgt bekend stramien

Verder werkt Spark Camera zoals je verwacht: je kunt meerdere clips van een paar seconden opnemen en achter elkaar zetten, tot je aan de 30 seconden bent en bevat meerdere filters. Een leuke toevoeging is wel dat je muziek uit je bibliotheek onder video’s kunt zetten. Als je tevreden bent met het resultaat kun je de video vanuit de app delen via e-mail, Facebook, Twitter, Instagram, iMessage en Airdrop. Qua vormgeving past Spark Camera heel mooi in iOS 7.

Nieuwsgierig geraakt? Download de app dan tot donderdag gratis uit de App Store!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu