App van de Week: download nu gratis Instapaper!

Roel van Hout
13 december 2013, 8:16
1 min leestijd
App van de Week: download nu gratis Instapaper!

Hè hè. Eindelijk weer eens App van de Week waar volwassen iPhone-gebruikers ook wat aan hebben: de hele week kun je gratis Instapaper downloaden!

Gratis InstapaperInstapaper kan in principe maar een kunstje: het overzichtelijker weergeven van rommelige, van reclames vergeven websites in een overzichtelijke krantenopmaak. De app neemt het belangrijkste tekstveld op een pagina en maakt daar zwarte tekst op een witte achtergrond van. Bovendien kun je stukken tekst en pagina’s opslaan in de app, om ze zo later terug te kunnen lezen.

Sindsdien zijn er meerdere apps verschenen die hetzelfde principe volgen – Readability, Pocket – en ook Apple kwam op de proppen met de Safari Leeslijst. Waarlijk een trendsetter dus.

Gratis Instapaper tot donderdag te downloaden

In de afgelopen weken en maanden waren het vooral apps voor kinderen die door Apple werden uitverkozen tot app van de week, maar zo nu en dan zit er dus toch een app voor de wat oudere iPhone-gebruikers tussen. Als je Instapaper niet al gebruikte, raden we je hem van harte aan – zelfs wanneer je gratis alternatieven Readability en Pocket al gebruikt. Instapaper kreeg al een iOS 7 update, dus hij is helemaal bij de tijd. Download ‘m nu uit de App Store!

Lees verder na de advertentie.

Instapaper

Instant Paper, Inc.

Gratis via App Store

Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper

Categorieën: Boeken, Nieuws, Productiviteit
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's